Over Saskia

Saskia als mens

In 1969 ben ik geboren in Leusden dicht bij het bos De Treek. Op mijn 17e verhuisd naar de grote stad Den Haag en vervolgens heb ik ruim 24 jaar in Leiderdorp gewoond. Sinds 2021 woon ik weer in Leusden. Samen met mijn man genieten wij van boswandelingen met onze hond Pip en leven wij bewust om herinneringen te maken met onze dierbaren. Een gezamenlijke passie is motorrijden. Het bezoeken van concerten en theater maakt mij blij. Ontspanning haal ik uit koken en lezen.

Quote Saskia
Saskia Bouwman Secretariele dienstverlening directiesecretaresse

Saskia als secretaresse

Het secretaressevak heb ik geleerd van een traditionele secretaresse met een zeer traditionele “baas” in het tijdperk van de papieren agenda met potlood en gum! Door de jaren heen heb ik gewerkt voor diverse directeuren, bestuurders en managers en ben ik blij dat we tegenwoordig werken met tools als Office365 en iBabs om het leven overzichtelijk te houden.

In mijn werkzame leven heb ik uitstapjes gemaakt naar de buitendienst en het opzetten en onderhouden van een kwaliteitssysteem. Dit heeft mijn blik verruimd en hierdoor ben ik ook tot de constatering gekomen dat het secretaressevak mijn vak is!

 

Quote Saskia klant 2 regels

Saskia als collega

Verbinden met collega’s en externe partners zijn voor mij belangrijke speerpunten. Samen kunnen we meer dan jij en ik alleen.

Als professional kan je mij omschrijven als zelfstandig, flexibel, representatief, accuraat, initiatiefrijk, stressbestendig, gevoel voor (bestuurlijke) verhoudingen, betrokken, betrouwbaar, persoonlijk.

Saskia als persoon staat positief in het leven, is loyaal, energiek, houdt van plezier hebben, is een verbinder, integer en zorgzaam.

Saskia Bouman Secretariele dienstverlening directiesecretaresse

Saskia is een ontzettend goede secretaresse. Nauwkeurig, snel en heel pro-actief. Ik kon daardoor mijn werk (met veel parallelle trajecten / projecten) doen vanuit de geruststellende gedachte dat alle afspraken op tijd werden gepland. Ik zou haar van harte aanbevelen. Tekenend is ook dat regionale partners, die Saskia alleen op afstand meemaakten, nu ook aangeven dat het jammer is dat zij de organisatie verlaten heeft, ‘want ze was zo goed’. Ze is zowel goed in organiseren en plannen als het schrijven van verslagen met heldere actielijsten. Tot slot, niet onbelangrijk, is Saskia een vrolijke collega met veel drive.

Eva van Velzen

Projectmanager

Pro Auxilium
Saskia Bouman-van der Laan
Secretariële Dienstverlening

saskia@freelance-secretaresse.nl

KvK nummer: 72657391
BTW nummer: NL001957271B28

Saskia Logo wit
Quote footer